Bilskrot för kunder boende i Mälardalen

Att skrota sin bil hos vår bilskrot

Hur går då en skrotning till? Det kan förstås variera något beroende på bilskrot. Vi har dock vårt eget sätt att arbeta på. För det första är det i majoriteten av fall upp till dig om du vill att vi ska komma och hämta din bil eller om du själv vill köra den till oss. Hämtar vi den tillkommer det endast en kostnad i de fall då det saknas delar. Annars är det helt kostnadsfritt, detta oavsett om vi hämtar bilen åt dig eller om du kör den till oss.

Istället för att du ska behöva betala oss för våra tjänster betalar vi dig för din bil så länge som den uppfyller vissa kriterium. Det exakta priset vi kan erbjuda beror på bilens märke samt vilket skick den är i. Som allra mest kan vi dock betala 3000 kr för den.

Så går skrotningen till

Som tidigare nämnt kan vi antingen komma till dig och hämta bilen som ska skrotas, eller så kan du köra den till vår bilskrot på egen hand. Det första vi gör när den väl är på plats är att ta bort de komponenter som riskerar att explodera om man skrotar bilen med de i den. Airbags är ett exempel på en sådan komponent.

När detta är klart är det dags för den del av skrotningen där vi ser till att det hela kan gå till på ett miljövänligt sätt. Vi tar då bort allt som kan vara farligt för miljön från bilen, exempelvis vätskor av olika slag.

Har din bil några reservdelar? I så fall monterar vi även bort dessa så att de kan återanvändas. Det gör vi åtminstone i de fall då de håller ett tillräckligt bra skick.

När allt detta är gjort flyttar vi ut bilen till vår skrotgård. Här kommer den sedan att tillplattas med hjälp av vår maskin som används i just detta syfte. Bilvraket transporteras därefter till Hallstahammar där det återvinns.

Bilskrot för kunder bosatta i Mälardalen

Vi är baserade i Eskilstuna

Du finner vår bilskrot i Eskilstuna. Det innebär självklart inte att du också måste bo eller vara verksam i just denna stad för att kunna skrota din bil hos oss. Du som transporterar bilen till oss på egen hand kan förstås komma från vilken del av landet som helst. När det gäller upphämtning av din bil kan vi göra det för dig som är baserad i just Eskilstuna, men även dig som finns i Stockholm, Uppsala, Västerås eller andra delar av Södermanland. Du är varmt välkommen till att ta kontakt med oss redan idag!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify