Bilskrot för kunder baserade i Mälardalen

Bilskrot Mälardalen

Varmt välkommen till oss på Bilskrot Mälardalen! Vi är en bilskrot som bland annat erbjuder våra tjänster åt kunder i Eskilstuna, Stockholm Uppsala, Västerås och övriga Södermanland. En av de stora fördelarna med att anlita oss är det faktum att vi kan komma och hämta din bil hos dig som bor eller verkar i någon av dessa orter. Så länge bilen inte saknar några delar kan vi dessutom göra detta helt gratis!

Istället för att du ska behöva betala oss är det vi som betalar dig för din bil. Du kan som allra mest få 3000 kr för den. Exakt hur mycket vi betalar dig beror på bilens märke och dess skick. Ju bättre skick, desto mer pengar kan vi alltså ge dig!

Vi har ett miljötänk

Vi på Bilskrot Mälardalen är en bilskrot som värnar om miljön och som det är väldigt viktigt att kunna erbjuda en miljövänlig service för. Tre av sätten vi gör detta på är sanering, att ta vara på så många av bilens reservdelar som möjligt samt att återvinna resten av den. Vidare följer vi bilskrotningsförordningen samtidigt som vi är auktoriserade av Länsstyrelsen. Det betyder bland annat att vår anläggning lever upp till de miljömässiga krav som miljöförvaltningen i Eskilstuna kommun ställer. Vi följer också miljöledningssystemet. Med andra ord gör vi allt vi kan för att kunna bedriva en så miljövänlig verksamhet som möjligt!

Bilskrot för kunder som är baserade i Mälardalen

Vår adress

Vi på Bilskrot Mälardalen har Skjulstagatan 12 i Eskilstuna som vår adress. Som vi tidigare varit inne på betyder dock inte det att vi på några sätt eller vis bara erbjuder våra tjänster till kunder i just Eskilstuna. För oss spelar det inte någon roll var i landet du än kommer från, åtminstone så länge som du transporterar din bil till oss på egen hand. När det gäller upphämtning av bilar är det något vi kan erbjuda kunder i just Eskilstuna samt Stockholm, Uppsala, Västerås och andra delar av Södermanland. Du är varmt välkommen till att ta kontakt med oss redan idag om du är intresserad av våra tjänster. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify