En skrotning hos oss

När du ska skrota din bil hos oss ingår momenten i rutorna nedan.

services_icon1

Upphämtning

En stor del av anledningen till att det är så smidigt att skrota din bil hos oss som det är har att göra med det faktum att vi kan komma och hämta bilen från dig. Det kan vi göra för dig som är baserad i Eskilstuna, Stockholm, Uppsala, Västerås eller andra delar av Södermanland. Det kan vi dessutom erbjuda helt kostnadsfritt så länge det inte saknas några delar av bilen!

services_icon1

Betalning

Så länge vi inte hämtar en bil hos dig som saknar vissa delar är det alltså helt gratis att skrota din bil hos oss. Tvärtom är det vi som betalar dig för bilen. Som mest kan du få så mycket som 3000 kr för den. Det exakta priset avgörs av bilmärket samt den aktuella bilens skick!

 

 

services_icon1.png

Demontering av miljöfarliga samt återanvändbara delar

När din bil väl är på plats hos oss kommer vi att demontera samtliga delar som är farliga för miljön eller återanvändbara. Syftet med det är förstås att vi ska kunna erbjuda en så miljövänlig service som möjligt!

services_icon1

Själva skrotningen och återvinning

När din bil är redo för skrotning flyttar vi ut den på vår skrotgård där den tillplattas. Den körs sedan till Hallstahammar där den återvinns!